Play On Wheels
De Play On Wheels activiteiten zijn ideaal voor een teambuilding of een vrijgezellenfeest. Alle activiteiten gaan door op het domein van het legendarische Circuit Zolder. 
Voor catering op het domein raden we je Brasserie The Wheels aan. Deze is thematisch ingericht met meubilair gemaakt van autobanden en olietonnen.
Een must have ervaring voor jouw evenement.
Dynaride - 45,00 p.p.

In groepsverband maken team members hun eigen racemobiel. Ze krijgen een onderstel en bouwen met behulp van karton een creatie. Het ontwerp is geheel naar eigen creativiteit. Een paar leuke stickers als finishing touch en hij is klaar voor de race! Ah ja! Wie dacht dat hij enkel de wagen moest maken heeft het mis. De auto kan rijden én bestuurd worden. Reserveer nu!

Quad Racing

Quad racing, aangeboden door onze partner Pro Move.

Ideaal als teambuilding activiteit of een tof vrijgezellenfeest.

 

Daarna heerlijk lunchen of een BBQ in Brasserie The Wheels.

Segway Challenge - 48,00 p.p.

De Segway laat zich sturen door verplaatsing van het lichaamsgewicht. Krijg de besturing onder de knie en leg de hindernisparcour foutloos af. Eenmaal je de Segway goed kunt besturen is het tijd voor een wedstrijd. Welke ploeg wint?

Reserveer nu!

Karting

Beleef een “Funfastic” dag op het kart circuit van Zolder. Er is tevens een karting school waar uw kind zich kan bekwamen in het karten. Ook voor een onuitwisbare indruk op uw medewerkers of relaties kunt u hier terecht.

Daarna heerlijk lunchen in Brasserie The Wheels.

Circuit Experience

Cursus voor beginners waarin rij- en racetechnieken aangeleerd worden. De beste manier om voor het eerst actief aan autosport te doen. Er kunnen wagens gehuurd worden voor deze cursus. Meer info.

Off Road

Leer onder begeleiding hoe het voelt om een steile en gladde helling op te rijden. En welke technieken je hiervoor het beste kan gebruiken. Eenmaal boven, moet je natuurlijk ook weten hoe je terug naar beneden rijdt. Spanning verzekerd! 

Achteraf een heerlijke lunch of BBQ in Brasserie The Wheels.

Meer info.

Car Control

Veilig rijden is verrassend leuk bij Play On Wheels. En dus kan een workshop Car Control perfect in uw evenement passen. De inhoud bepaal jezelf. Onze tip: het ontwijken op glad wegdek. Iets bijleren? Zeer zeker! Plezant? Absoluut!

Combineer dit met een team BBQ in Brasserie The Wheels.